Werken bij Smet Group

We zijn al meer dan 120 jaar een familiebedrijf dat inzet op een langdurige samenwerking met onze mensen.

Smet Group gelooft in zijn medewerkers en is bereid om verder te kijken dan de voor de hand liggende mogelijkheden. Dit zien we doorheen de hele organisatie zowel in de uitvoering van onze technieken als in onze interne samenwerking en de afgelegde loopbanen van onze medewerkers.

Smet Group investeert in opleiding en begeleiding om ervoor te zorgen dat gemotiveerde, getalenteerde mensen zich kunnen specialiseren of vlot kunnen doorgroeien. Door de grote variatie in de werkzaamheden die Smet Group uitvoert, kunnen wij een grote flexibiliteit bieden. Een flexibiliteit die ons toelaat om over de “muren” van verschillende diploma's, functies, technieken, firma’s én zelfs landen heen te kijken.

Site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak je eigen carrière bij Smet Group

Bij Smet Group proberen we een erg individuele aanpak te hanteren. Iedere loopbaan is anders, iedere persoon heeft andere troeven en goals. Als familiebedrijf proberen we ervoor te zorgen dat iedere sollicitant en later ook medewerker zijn/haar capaciteiten zo goed mogelijk kan inzetten, natuurlijk ook rekening houdend met de mogelijkheden binnen Smet Group.

We hebben een bepaalde luxe als het gaat over variatie vanwege de verscheidenheid aan technieken, firma's en functies.

Ontdek in "Jouw carrière" verhalen van werknemers die beginnen bij Smet en waar de verschillende loopbanen allemaal naartoe kunnen leiden.