Je carrière bij Smet Group

Deze maak je zelf!

Wim SmetHier bij Smet Group kunnen vele paden bewandeld worden op verschillende manieren. We proberen een erg individuele aanpak te hanteren waardoor iedere medewerker een aangepast leertraject en dus loopbaantraject kan afleggen.

We hebben medewerkers met alle mogelijke professionele verhalen: vlakke, verticale, horizontale, circulaire loopbaan. Je kan het niet bedenken of het komt bij Smet Group voor.

We hebben talloze voorbeelden van mensen die van arbeider zijn doorgegroeid. Bachelors of masters die binnenkomen als werfleider of calculator en doorgroeien, maar natuurlijk hebben we ook de mensen die specialist worden in hun job en 40 jaar dezelfde functie optimaal uitvoeren.

 

Sommigen van hen zijn zelfs niet weg te slaan, zoals Jos en Alois die tijdens hun pensioen nog verschillende keren even terug komen werken om een bepaald project voor Smet Group uit te voeren.

Patrick die van arbeider op de werf doorgegroeid is naar boormeester, daarna werfleider, dan process owner nu de volledige uitvoering van een divisie aanstuurt.

Abdullah die in één bepaalde divisie start als arbeider en die na enige tijd opgeleid wordt tot boormeester bij de horizontale boringen. Het verre buitenland is een aanlokkelijke uitdaging voor hem en hij verlaat Smet Group … om 2,5 jaar later te komen informeren of we geen elektricien nodig hebben? Hij hoopt zijn avondschool alvast in de praktijk te brengen. Bij Smet was het altijd fijn werken dus was zijn keuze snel gemaakt. Na een goed jaar vragen we Abdullah om in de 3e divisie van Smet Group, het atelier, een groep mekaniekers te leiden die aan boormachines  werken: die waar hij boormeester van was en waar elektriciteit naast mechanica een belangrijk element is.

Iris komt als bachelor expeditie op de calculatiedienst bij een divisie van Smet Group terecht. Na enkele jaren theoretische ervaring beslissen we samen dat het tijd is voor een volgende stap. Met een geleidelijk opleidingsprogramma is Iris nu (meer dan) een volwaardige projectleider bemalingen.

Ons werkterrein maakt dat we steeds met mogelijkheden en opportuniteiten in contact komen. We hebben nood aan alle types van mensen. De kansen zijn er! Jij mag ze grijpen, maar wel steeds in overleg met jouw leidinggevende.