Onze HR dienst helpt je verder

Kylie Voet
Kylie Voet

HR Recruiter
myjob@smetgroup.be

Voor onze bediendeprofielen is Kylie het aanspreekpunt als je je sollicitatie wil indienen. Zij zal ervoor zorgen dat je CV bij de juiste persoon belandt en dat je feedback krijgt over je sollicitatie. Als je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek zal zij je gesprekspartner zijn en de verdere stappen mee opvolgen. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je ook altijd bij haar terecht.

Lena Lenaerts
Lena Lenaerts

HR Recruiter
myjob@smetgroup.be

Voor onze arbeidersprofielen is Lena het aanspreekpunt als je je sollicitatie wil indienen. Zij zal ervoor zorgen dat je CV bij de juiste persoon belandt en dat je feedback krijgt over je sollicitatie. Als je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek zal zij je gesprekspartner zijn en de verdere stappen mee opvolgen. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je ook altijd bij haar terecht.

Femke Haerbos
Femke Haerbos

HR Payroll Officer
hrm@smetgroup.be

Bij Femke kom je terecht als je een loonvoorstel ontvangt en hier bent op ingegaan. Zij zal je contract in orde maken en dit met jou doornemen. Zij zal je ook de nodige informatie verschaffen om goed van start te gaan. Met vragen over tewerkstelling, loonadministratie en sociale wetgeving kan je altijd bij haar terecht.

Wim Van Loon
Wim Van Loon

Opleidingsverantwoordelijke
 

Bij Wim kom je terecht als je je contract getekend hebt. Wim zal samen met jou bekijken welke opleidingen je al hebt gehad en welke je nog zou moeten krijgen in functie van je job. Samen met je leidinggevende zal hij een traject samenstellen om ervoor te zorgen dat je de job zo goed mogelijk kan uitvoeren.

Stephanie Vanderveken
Stephanie Van der Veken

HR Analist
 

Stephanie houdt zich bezig met het uitzoeken van buitenlandse wetgeving en rapportering en analyses van HR cijfers.

Jo Van Baelen
Jo Van Baelen

Hoofd HR
 

Jo stuurt heel dit proces en alle HR gerelateerde zaken.
Hij stuurt bij en springt in waar het nodig is.

Blijf geïnformeerd over Smet Group

Onze vestigingen

Vestiging Dessel (hoofdzetel)

Kastelsedijk 64
2480 Dessel
+32 14 38 96 96
info@smetgroup.be

Vestiging Brussel

Isidoor Van Beverenstraat 59
1702 Groot-Bijgaarden

Vestiging Wallonië

Avenue de Spirou 22
6220 Fleurus